Greener BeeGreen HolidaysGreen Holidays: több ezren pórul jártak, pénteken tüntetnek

A honlapon közzétett infografikán az ügyfelek folyamatosan nyomon követhetik a vagyoni biztosíték terhére rendelkezésre álló 500 millió forintos keretösszeg felhasználásának alakulását. Az összeg jelenleg elbírálás alatt van. A megszakított utak kárigénye 83 403 754 forint, amiből az utasok elszállásolására 26 253 000 forintot, a hazaszállítására 57 150 754 forintot költöttek – írja az MTI.

Új hír jött a becsődölt utazási irodáról – Nem lesz elég a biztosítás

Két héttel ezelőtt Gilyén Ágnes, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) szóvivője azt közölte: mintegy kétezer kárigény érkezett a Green Holidays pórul járt utasaitól a biztosítóhoz, de még nem lehet tudni, mekkora az összes kárigény, illetve a vagyoni biztosíték elég lesz-e a kártalanításra. A kárigényeket július 31-éig lehet bejelenteni, az Uniqa Biztosítónál a kárügyek feldolgozása folyamatos.

A Green Holidays Kft. július másodikán vasárnap kora este jelentett fizetésképtelenséget. A rendőrségen csalás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen nyomozás indult a Green Holidays csődje ügyében. A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) arról tájékoztatott, a Green Holidays utazásszervezési engedélyének megszerzése előtt egy utazásközvetítő cég az utazási csomag részeit jogellenesen, elemekre bontva értékesítette.

Az utasok két különböző céggel szerződtek, ami alkalmas a fogyasztók megtévesztésére. Információik szerint számos szerződésben nem szerepelt a Green Holidays neve sem. A fővárosi kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatósága jelenleg vizsgálatot folytat az indulhatunk.hu oldalt üzemeltető SzállásOutlet Kft.-vel szemben, miután a MUISZ korábban bejelentést tett az oldal szolgáltatásainak értékesítésével kapcsolatban.


Miniszterelnökség: újabb milliárdok kommunikációra


Emiatt kivételez a kormány a nagyot bukó magyar boltlánccal


Gyurcsány kivonja a pénzt cégéből


Újabb csapást kap a készpénz

Blogok

Kettős Mérce

A többsebességes EU a V4 végét jelentheti?

Az EU valóban átfogó gazdasági és politikai reformsorozat előtt állhat, amely hosszútávon …

Fapados tippek

Itt vannak a részletek a Wizz új csomagszabályairól

Részletek és háttér, amihez megkérdeztük a Wizz vezérét is.

Tékozló Homár

Kinek adtam én meg az adataimat?

Ismeretlen számról felhívnak valami szuper ajánlat miatt, de előbb kérik az adataidat.

Perfekt szakmai blog

Újdonságok a 2018-ra megszavazott adótörvényekből (1. rész)

Az szja-törvény 2018. évi változásiból említünk néhányat, a teljesség igénye nélkül.

Article source: http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/green_holidays_tobb_ezren_porul_jartak_penteken_tuntetnek.643998.html


Comments

Green Holidays: több ezren pórul jártak, pénteken tüntetnek — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *